Vacature EPC Product Engineer

Ben jij enige jaren werkzaam als engineer in de olie en gas industrie en heb je affiniteit met ATEX heat exchangers? Ben je op zoek naar een nieuwe technische uitdaging?

In de ruim 80 jaar dat I.B. Kracht actief is op de Nederlandse en Internationale markt, heeft de organisatie een goede reputatie opgebouwd als het gaat om specialistische en technische kennis van medewerkers. Omdat onze visie resulteert in groei, hebben we ruimte voor een:

EPC PRODUCT ENGINEER ‘HEAT EXCHANGERS OIL & GAS INDUSTRY’

Als EPC Product Engineer ben je voor onze afdeling Likra Electro Heat, een afdeling die zich specifiek richt op het toeleveren van warmtewisselaars, doorstroomverwarming en luchtverwarming ten behoeve van olie en gas applicaties, de schakel tussen klant en leverancier. Jij maakt de vertaalslag van de wensen en behoeften van onze klanten naar onze internationale leveranciers voor de verdere doorontwikkeling van onze Electro Heat portefeuille voor de olie en gas industrie. Je hebt oog voor unieke en innovatieve productcombinaties. Lees meer over deze vacature.

Datum: 08-06-2015